Διαδικασία υποβολής συνδρομών 1o Συμπόσιο Αποφοίτων ΤΧΜ/ΠΠ

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής και συμμετοχής σας στο πρόγραμμα του 1ου Συμποσίου Αποφοίτων θα πρέπει έως την Τρίτη 01 Μαΐου 2018 να καταβληθεί η συνδρομή της εγγραφής κάθε συνέδρου σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκει (Σύνεδρος, Συνοδός/Επισκέπτης, Φοιτητής) και το ποσό που έχει ορισθεί.

Προς αποφυγή λαθών παρακαλούμε να τηρηθεί αυστηρά η παρακάτω διαδικασία:

  • Καταβολή του ποσού στον λογαριασμό της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών στην Εθνική Τράπεζα: (ΙΒΑΝ: GR60 0110 2290 0000 2295 4000 232). Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται:
    1. Καταθέτης:<Ονοματεπώνυμο συνέδρου για τον οποίο γίνεται η κατάθεση> , <Ετος Αποφοίτησης>
    2. Αιτιολογία: <Συμμετοχή στο 1ο Συμπόσιο Αποφοίτων ΤΧΜ/ΠΠ>
  • Ολοκλήρωση της εγγραφής: Μετά την κατάθεση ο κάθε σύνεδρος θα πρέπει να εισέλθει με τους κωδικούς του στην ιστοσελίδα του Συμποσίου και να ανεβάσει μέσω του συστήματος το αποδεικτικό κατάθεσης. Εκτός από την ηλεκτρονική αποστολή του αποδεικτικού, στην ίδια σελίδα θα πρέπει να απαντηθεί και το ερώτημα αν επιθυμείται έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου. Στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να δοθούν και τα στοιχεία έκδοσης τιμολογίου.

Ως κάτοχος του λογαριασμού θα εμφανίζεται ‘’Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πανεπιστημίου Πατρών’’ Πολύζος Κ. Δημοσθένης (Αν. Πρυτάνεως).

* Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνέδρων καθώς και την ομαλή διοργάνωση του συνεδρίου η καταβολή της συνδρομής πρέπει να γίνεται αποκλειστικά μέσω του λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας και να αποφευχθεί η καταβολή μετρητών κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

 

Α. Συνεδροι

 

Κόστος συμμετοχής 50€ το οποίο περιλαμβάνει:

  • Εγγραφή, υλικά και αναμνηστικά του συμποσίου
  • Coctail υποδοχής της Παρασκευής 15 Ιουνίου 2018
  • Γεύμα του Σαββάτου 16 Ιουνίου 2018
  • Coffee Breaks

Στο παραπάνω κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η Νυχτερινή Έξοδος του Σαββάτου 16 Ιουνίου 2018 (25€/άτομο).

Β. Συνοδοί / Επισκέπτες

O κάθε σύνεδρος έχει τη δυνατότητα να συνοδεύεται από δικούς του ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις με ένα επιπλέον κόστος 25€/άτομο και οι οποίοι θα πρέπει να δηλωθούν στο σχετικό πεδίο της φόρμας. Στο κόστος αυτό συμπεριλαμβάνεται και μία δωρεάν πρόσκληση στη χοροεσπερίδα.

Γ. Φοιτητές

Κόστος συμμετοχής φοιτητών : 20€

Χορηγοί

Επιστημονικές Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ ICEHT/FORTH
TITAN PATRAS TYPORAMA
SIRMET PAVIPLAST

Χορηγός Επικοινωνίας

UP Web TV